Over ons

Xidoor is voortgekomen uit Berkvens Deursystemen, een familiebedrijf met een traditie van bijna een eeuw en 100% onafhankelijk. Xidoor heeft haar hoofdkantoor in Someren en eigen verkoopkantoren in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overige markten worden bediend middels handelspartners en agenten. Als familiebedrijf staat de continuïteit van het bedrijf altijd centraal.

Wij zorgen voor onze klanten, onze mensen, maar ook voor de wereld om ons heen. Dat doen we aan de hand van onze duurzame bedrijfsvoering, maar zeker ook met ons belangrijkste product. Een deur is namelijk niet zomaar een simpele sluitpost: een deur is de toegang tot een wereld van mogelijkheden. Xidoor deuren voegen functioneel, esthetisch en emotioneel waarde toe aan de woon- en werkomgeving van mensen. Wij vinden dat iedereen mag genieten van de uitstraling sfeer, bescherming, verbinding en geborgenheid die onze deuren bieden.

Productie platforms Doelgerichte innovatie en constant streven naar topkwaliteit
Ons aanbod

Geen gebouw of woning is hetzelfde. Daarom biedt Xidoor voor elke deur- kozijntoepassing een rijk en gevarieerd aanbod binnen haar producten- en dienstenporfolio. Met vakmanschap geproduceerd op één van onze productielocaties.

Xidoor

Deuren worden steeds belangrijker. Ze zijn sfeerbepalend voor een interieur en voegen ook functioneel steeds meer toe. Deuren bieden toegang, sluiten af, verbinden en beschermen. Gevoelsmatig biedt een deur geborgenheid en rust. Als we naar de toekomst kijken, zullen deuren steeds slimmer worden. Deuren identificeren, signaleren, scannen en passen zich aan hun omgeving aan. 

Lees onze visie & missie